• Grup Heracles

    BLOG

Presentació de la nova gamma de vehicles ecològics

Presentació de la nova gamma de vehicles ecològics

El passat 21 de setembre de 2017, a la plaça de l’estació d’esquí de Pal, els 7 comuns d’Andorra i Pirinenca de Serveis van presentar la nova gamma de vehicles ecològics per a la recollida selectiva.

La recollida de residus –envasos lleugers, paper i cartró i residus sòlids- i el manteniment dels contenidors és una concessió de servei públic dels set comuns, adjudicada a Pirinenca de Serveis, en base al concurs públic convocat el desembre del 2015.

Sensibilitzats amb el medi ambient i amb el compromís de garantir la màxima qualitat del servei, Pirinenca de Serveis ha adquirit una nova flota de vehicles ecològics que compleixen la normativa Euro 6 (Reglament de la Unió Europea que té com a objectiu  fixar límits més baixos per les emissions de vehicles en quant a partícules i òxids de nitrogen).  

Amb l’eslògan “Dibuixa el teu futur” retolat en tots els vehicles, es vol motivar la participació dels ciutadans, implicant adults i infants, a la separació dels residus per aconseguir la construcció d’un futur millor.