• Grup Heracles

    BLOG

Grup Heracles nou col·laborador del projecte de Primers Auxilis Per a Infants

Grup Heracles nou col·laborador del projecte de Primers Auxilis Per a Infants

El Grup Heracles fa una significativa donació per al desenvolupament del projecte de Primers Auxilis Per a Infants, el PAPI, desenvolupat des de l’any 2009 per l’entitat i destinat als alumnes dels tres sistemes educatius del país. El conveni ratificat aquest matí a les oficines de Grup Heracles garanteix la continuïtat del projecte per al curs 2021–2022.

Per a la Creu Roja Andorrana, el PAPI és un projecte emblemàtic de l’àrea formativa. Des dels seus inicis compta cada any amb la formació en primers auxilis de més de 1.500 alumnes. Aquest projecte, destinat i amb continguts adaptats als nens i nenes d’entre 10 i 11 anys, 13 i 14, i 15 i 16 anys, es realitza en hores lectives a cada centre educatiu. El 2020, el projecte va estar aturat el març del 2020 a causa de la pandèmia, però la formació es recupera a l’inici del curs d’enguany. El projecte PAPI de la Creu Roja Andorrana és un programa pioner al món per les seves característiques que ja ha complert més d’una dècada i ha servit de model a altres societats de la Creu Roja.

El vicepresident de l’entitat, David Fraissinet, ha celebrat la col·laboració de Grup Heracles, que reforça la iniciativa i s’associa a la necessitat de formació i de conscienciació dels més joves quant a primers auxilis. “Aprendre des de ben jove els gestos bàsics que poden salvar una vida és dels ensenyaments més preuats que es poden tenir”, ha declarat.

Al seu torn, el president del Grup Heracles Serveis, Miquel Angel Armengol, ha afirmat que és un orgull poder col·laborar amb aquest projecte. El grup treballa constantment per fomentar accions socials destinades a la ciutadania i al país.