• Grup Heracles

    ÉLARGISSEMENT ET MODIFICATION DE LA ROUTE GÉNÉRALE CG2, TRONÇON PONT DE MOLLERES – TORRENT DE PREGÓ

Élargissement et modification de la Route générale CG2, tronçon Pont de Molleres – Torrent de Pregó
Canillo (Andorra)

T.P. UNITAS S.A.U.

Amélioration de la section transversale et élargissement de la Route générale CG2 à Canillo (Andorre), tronçon Pont de Molleres-Torrent de Pregó, y compris l'accès à la localité de Meritxell.

Mise en œuvre d'un système de micro-pieux, fondations en béton, murs, galerie en béton préfabriqué 2x2,5 m et mise en place des réseaux divers en galerie. L'accès à la localité de Meritxell est pourvu d'un mur en béton comportant plus de 250 points d'ancrage et de finitions en travertin et basalte.

  • GRUP HERACLES

  • Av. Consell de la Terra 14-16
  •    AD700 Escaldes-Engordany
  •    Principat d'Andorra
  • +376 805 600

FORMULAIRE DE CONTACT

Informació sobre el tractament de dades: LQPD 29/2021 i RGPD (UE) 2016/679 Responsable del tractament: GRUP HERACLES, S.A. - Finalitat: Oferir, prestar i facturar els nostres serveis i productes. - Legitimació: Consentiment de l’interessat. - Destinataris: Les dades no se cediran a tercers, llevat que ho exigeixi la Llei o sigui necessari per complir amb la finalitat del tractament. - Drets: Pot accedir, rectificar i suprimir dades, així com la resta de mesures que s’expliquen en la nostre Política de Privacitat i Protecció de Dades. - Més informació a la nostra Política de Privacitat i Protecció de Dades. Identificació del nostre DPD: Berta Faura - protecciodades@grupheracles.com