• Grup Heracles

    RÉFORME ET AGRANDISSEMENT DE L’HÔTEL ROSALEDA

RÉFORME ET AGRANDISSEMENT DE L’HÔTEL ROSALEDA
Andorra la Vella

CEVALLS S.A.U.

La réalisation de ces travaux concerne un bâtiment inscrit au Patrimoine architectural de la Principauté d’Andorre.

Les travaux comprennent les démolitions partielles, conservant intégralement les façades extérieures,  la réalisation de planchers combinant l’emploi  béton & bois, et l’ensemble des travaux de finition pour une utilisation immédiate.

Cet immeuble accueillera le nouveau Ministère de la Culture, qui comprendra un auditorium, des salles de réunions, des bureaux, des locaux pour la  conservation d’éléments  et d’archives, ainsi que des ateliers de restauration.

  • GRUP HERACLES

  • Av. Consell de la Terra 14-16
  •    AD700 Escaldes-Engordany
  •    Principat d'Andorra
  • +376 805 600

FORMULAIRE DE CONTACT

Informació sobre el tractament de dades: LQPD 29/2021 i RGPD (UE) 2016/679 Responsable del tractament: GRUP HERACLES, S.A. - Finalitat: Oferir, prestar i facturar els nostres serveis i productes. - Legitimació: Consentiment de l’interessat. - Destinataris: Les dades no se cediran a tercers, llevat que ho exigeixi la Llei o sigui necessari per complir amb la finalitat del tractament. - Drets: Pot accedir, rectificar i suprimir dades, així com la resta de mesures que s’expliquen en la nostre Política de Privacitat i Protecció de Dades. - Més informació a la nostra Política de Privacitat i Protecció de Dades. Identificació del nostre DPD: Berta Faura - protecciodades@grupheracles.com