• Grup Heracles

    SALLE OMNISPORTS DU PAS-DE-LA-CASE

Salle omnisports du Pas-de-la-Case
Pas de la Casa (Andorra)

CEVALLS S.A.U.

Construction d'un bâtiment au Pas-de-la-Case (Andorre), situé à plus de 2 000 m d'altitude, abritant cinq niveaux de parking couvert et un grand équipement sportif.

Des travaux de fouille et de stabilisation des sols ont dû être exécutés avant la construction des équipements, de la structure en béton armé réalisée in situ et des bardages extérieurs, ainsi que de toutes les installations et finitions nécessaires pour la pratique du sport.

Le projet comprenait également les travaux de VRD, dont la réalisation d'une passerelle d'accès.

  • GRUP HERACLES

  • Av. Consell de la Terra 14-16
  •    AD700 Escaldes-Engordany
  •    Principat d'Andorra
  • +376 805 600

FORMULAIRE DE CONTACT

Informació sobre el tractament de dades: LQPD 29/2021 i RGPD (UE) 2016/679 Responsable del tractament: GRUP HERACLES, S.A. - Finalitat: Oferir, prestar i facturar els nostres serveis i productes. - Legitimació: Consentiment de l’interessat. - Destinataris: Les dades no se cediran a tercers, llevat que ho exigeixi la Llei o sigui necessari per complir amb la finalitat del tractament. - Drets: Pot accedir, rectificar i suprimir dades, així com la resta de mesures que s’expliquen en la nostre Política de Privacitat i Protecció de Dades. - Més informació a la nostra Política de Privacitat i Protecció de Dades. Identificació del nostre DPD: Berta Faura - protecciodades@grupheracles.com