• Grup Heracles

    BLOG

DIA MUNDIAL DEL MEDI AMBIENT

DIA MUNDIAL DEL MEDI AMBIENT

Pirinenca de Serveis va celebrar el passat 2 de juny el Dia Mundial del Medi Ambient col·laborantant en les activitats organitzades pels 7 Comuns d’Andorra. La celebració constava de diversos tallers i activitats a les parròquies i escoles del país per tal de que els menuts prenguin consciència en la preservació de l’entorn i que ho tinguin assumit com a hàbits quan es facin grans.

Com a acte de cloenda va tenir lloc la primera festa del Medi Ambient a la zona del Prat del Roure d’Escaldes-Engordany.

La jornada es va compondre de diversos tallers com: obtenció i elaboració de la mel, construcció de menjadores d’ocell, realització de manualitats amb envasos reutilitzats, dansa urbana, videojoc Recicla-clar (eina educativa), entre altres. També es va poder veure els refugis d’insectes elaborats pels alumnes de l’aula oberta de les escoles de secundària.

Es va oferir per dinar una arrossada a un preu simbòlic de 2 euros, que incloïa amanida, arròs, postres i, com a obsequi, un got reutilitzable.