• Grup Heracles

 • Grup Heracles

 • Grup Heracles

 • Grup Heracles

 • Grup Heracles

 • Grup Heracles

Àrids i Pedreres

Formigó

INNOVACIÓ I TECNOLOGIA

INNOVACIÓ I TECNOLOGIA

A Grup Heracles estem compromesos amb el desenvolupament de les ciutats i infraestructures del futur, mantenint la nostra impecable reputació empresarial i indiscutible lideratge.

RESPONSABILITAT SOCIAL CORPORATIVA

RESPONSABILITAT SOCIAL CORPORATIVA

Col·laborem de manera activa i ètica en causes que promoguin un equilibri entre el creixement econòmic, el benestar social i l'aprofitament respectuós dels recursos naturals i el medi ambient.

EXPERIÈNCIA I SATISFACCIÓ

EXPERIÈNCIA I SATISFACCIÓ

Els nostres més de 60 anys de trajectòria recolzen la nostra vocació d'atenció al client i el nostre compromís de total satisfacció en cadascuna de les nostres múltiples línies de negocis.

Projectes Destacats

+

Qui som

Grup Heracles, líder indiscutible en el mercat de la construcció i dels serveis andorrans, ha assolit una aptitud tècnica que l’ha portat a convertir-se, ja sigui directament o mitjançant les seves filials, en un referent europeu tant en projectes especials com en construccions d’infraestructures complexes.

Gràcies a la seva experiència en el desenvolupament de les infraestructures del seu país d’origen, Grup Heracles ha demostrat una alta capacitació per oferir solucions integrals per a obres d’extrema dificultat tècnica.

Veure més

Visió i valors

Basem la nostra cultura empresarial en un model d’empresa sostenible fonamentat en valors essencials:

 • Unitat de les famílies propietàries
 • Voluntat de continuïtat
 • Prudència financera
 • Austeritat
 • Discreció, humilitat
 • Respecte
 • Honradesa, transparència
 • Constància, esforç
 • Excel·lència en el treball, professionalitat
 • Sostenibilitat de l’entorn

Veure més

Dades econòmiques

Un model de negoci basat en les capacitats professionals i l’adaptació de les persones.

2015:

Facturació GRUP HERACLES + PATRIMONIAL : 73.241 €

Dades agregades i en milers €

Veure més

Actualitat Grup Heracles

Edifici de serveis al coll de la botella

Cevalls, ha estat l’empresa adjudicada per a la construcció d’un edifici de serveis al Coll de la Botella a la Massana [...]

Protecció enfront la caiguda de blocs rocosos a la c.g.6

Inaccés, ha estat l’empresa adjudicada per a les obres de protecció enfront la caiguda de blocs rocosos a la C.G.6 [...]

Presentació de la nova gamma de vehicles ecològics

El passat 21 de setembre de 2017, a la plaça de l’estació d’esquí de Pal, els 7 comuns d’Andorra i Pirinenca de Serveis van presentar la nova gamma de vehicles ecològics per a la recollida selectiva. [...]

Recuperació de les voltes de maó de pla en la rehabilitació de l’Hotel Rosaleda

L’empresa Cevalls, adjudicatària del projecte de rehabilitació de l’edifici de l’Hotel Rosaleda situat a la parròquia d’Encamp. [...]

[+]

Certificacions

Grup Heracles reflecteix la seva professionalitat sota estàndards de servei i qualitat amb les següents certificacions :

ISO 9001

ISO 9001, adopció d’estàndards de qualitat fonamentats en la millora contínua dels processos que permeten demostrar el compromís del Grup amb la satisfacció del client.
Veure PDF


ISO 14001

ISO 14001, compromís del Grup amb la prevenció i reducció dels impactes ambientals que les nostres activitats puguin generar, cuidant al màxim el medi que ens envolta.
Veure PDF


OHSAS 18001

OHSAS 18001, compromís en la prevenció de riscos, vetllant per la seguretat i la salut de tots els nostres membres i col·laboradors.
Veure PDF


ISO 9001

ISCC-EU, compromís amb la sostenibilitat i les emissions de gasos amb efecte hivernacle. Una de les empreses del Grup, disposa d’aquesta certificació ISCC-EU, per les seves tasques de recollida, emmagatzematge i exportació d’olis vegetals de tot el Principat.
Veure PDF


ISO 9001

Àrids certificats segons el reglament europeu 305/2011. Les empreses del Grup dedicades a l’extracció i l’elaboració d’àrids per a la construcció, disposen d’aquestes certificacions acreditades per Applus.
Veure PDF

ISO 9001

EMPRESES DEL GRUP

Alta tecnologia, efectivitat, seguretat, responsabilitat, resposta ràpida, eficiència i lideratge

+