• Grup Heracles

    BLOG

Pirinenca 20 anys des de l’inici de la recollida selectiva

 Pirinenca 20 anys des de l’inici de la recollida selectiva

Pirinenca de Serveis va celebrar el passat dia 5 de novembre, el 20è aniversari des que va iniciar la recollida selectiva de vidre en un acte al Prat del Roure on han assistit representants de diferents comuns, la Ministra de Medi Ambient, Sílvia Calvó, així com també l’anterior responsable d’aquesta cartera ministerial i diferents cònsols que l’any 1998 estaven al capdavant de les seves respectives corporacions.

Durant l’acte, el President de Pirinenca de Serveis, Daniel Armengol, ha agraït als Ministres de Medi Ambient, cònsols i tècnics que han fet que aquest projecte fos possible a totes les parròquies.

A més, Sílvia Calvó ha destacat que s’ha arribat al 50% del reciclatge, un percentatge que s’adequa amb el nivell corresponent a les directives europees. Després de 20 anys de recollida selectiva, Medi Ambient en fa un balanç positiu.

A aquest acte també hi han participat les quatre escoles guanyadores d’un concurs de dibuix i han tingut l’oportunitat de participar en tallers de reciclatge, en jocs trivial i en una gimcana amb l’objectiu de conscienciar-los sobre el medi ambient i el reciclatge. A més, durant l’acte s’ha fet el lliurament de premis que consistien en 250€ i un hort urbà per cada escola i un premi especial per els nens guanyadors. Finalment, a la tarda, Pirinenca de Serveis ha organitzat un espectacle gratuït de titelles també relacionat amb el reciclatge.

Pirenaica
Pirenaica
Pirenaica
Pirenaica
Pirenaica
Pirenaica
Pirenaica