• Grup Heracles

    ARRANJAMENT PISTA D’ESQUÍ ESQUIROL

ARRANJAMENT PISTA D’ESQUÍ ESQUIROL
Canillo (Andorra)

T.P. UNITAS S.A.U.

Per a l’ampliació i canvis en els  pendents de la pista Esquirol en el sector de Ribaescorxada- El Tarter (Grandvalira) s’han realitzat treballs d’excavació, de transport i  terraplenat de 25.000m3 de terra i pedra, amb una àrea d’actuació de 29.310m2.

Per minimitzar l’impacte ambiental s’ha executat el muntatge de xarxes antierosió, l’excavació de cunetes longitudinals i transversals, la compactació dels materials excavats en tota la superfície de la pista, i s’ha estès terra vegetal i hidrosembra per facilitar la revegetació.

La pista ha millorat en amplada i desnivell, absorbint satisfactòriament la quantitat d’esquiadors que la gaudeixen.

  • GRUP HERACLES

  • Av. Consell de la Terra 14-16
  •    AD700 Escaldes-Engordany
  •    Principat d'Andorra
  • +376 805 600

FORMULARI DE CONTACTE

Informació sobre el tractament de dades: LQPD 29/2021 i RGPD (UE) 2016/679 Responsable del tractament: GRUP HERACLES, S.A. - Finalitat: Oferir, prestar i facturar els nostres serveis i productes. - Legitimació: Consentiment de l’interessat. - Destinataris: Les dades no se cediran a tercers, llevat que ho exigeixi la Llei o sigui necessari per complir amb la finalitat del tractament. - Drets: Pot accedir, rectificar i suprimir dades, així com la resta de mesures que s’expliquen en la nostre Política de Privacitat i Protecció de Dades. - Més informació a la nostra Política de Privacitat i Protecció de Dades. Identificació del nostre DPD: Berta Faura - protecciodades@grupheracles.com