• Grup Heracles

    CANALITZACIÓ I PASSEIG DE VIANANTS RIU VALIRA

CANALITZACIÓ I PASSEIG DE VIANANTS RIU VALIRA
Andorra la Vella

UNITAS

Els treballs inclouen l’enderroc parcial del mur de maçoneria existent entre la llera del riu,  l’escola Lycée Comte de Foix i el pavelló esportiu Joan Alay, l’ execució d’ un conjunt de murs formant una grada a l’interior del pati que actua com a contrafort de les prelloses que conformen el passeig fluvial i la instal·lació d’una pantalla acústica d’uns 270,00 ml i una barana de protecció sobre aquests murs.

L’acabat exterior dels murs és del tipus REKLI i a l’interior, els colors de la senyera andorrana.   

La previsió per executar els treballs era de dos estius, però Treballs Públics Unitas va presentar una alternativa per a executar-la durant l’estiu i la tardor, sense cap parada.

  • GRUP HERACLES

  • Av. Consell de la Terra 14-16
  •    AD700 Escaldes-Engordany
  •    Principat d'Andorra
  • +376 805 600

FORMULARI DE CONTACTE

Informació sobre el tractament de dades: LQPD 29/2021 i RGPD (UE) 2016/679 Responsable del tractament: GRUP HERACLES, S.A. - Finalitat: Oferir, prestar i facturar els nostres serveis i productes. - Legitimació: Consentiment de l’interessat. - Destinataris: Les dades no se cediran a tercers, llevat que ho exigeixi la Llei o sigui necessari per complir amb la finalitat del tractament. - Drets: Pot accedir, rectificar i suprimir dades, així com la resta de mesures que s’expliquen en la nostre Política de Privacitat i Protecció de Dades. - Més informació a la nostra Política de Privacitat i Protecció de Dades. Identificació del nostre DPD: Berta Faura - protecciodades@grupheracles.com