• Grup Heracles

    CANALITZACIÓ I PASSEIG DE VIANANTS RIU VALIRA

CANALITZACIÓ I PASSEIG DE VIANANTS RIU VALIRA
Andorra la Vella

T.P. UNITAS S.A.U.

Els treballs inclouen l’enderroc parcial del mur de maçoneria existent entre la llera del riu,  l’escola Lycée Comte de Foix i el pavelló esportiu Joan Alay, l’ execució d’ un conjunt de murs formant una grada a l’interior del pati que actua com a contrafort de les prelloses que conformen el passeig fluvial i la instal·lació d’una pantalla acústica d’uns 270,00 ml i una barana de protecció sobre aquests murs.

L’acabat exterior dels murs és del tipus REKLI i a l’interior, els colors de la senyera andorrana.   

La previsió per executar els treballs era de dos estius, però Treballs Públics Unitas va presentar una alternativa per a executar-la durant l’estiu i la tardor, sense cap parada.

  • GRUP HERACLES

  • Av. Consell de la Terra 14-16
  •    AD700 Escaldes-Engordany
  •    Principat d'Andorra
  • +376 805 600

FORMULARI DE CONTACTE

Informació sobre el tractament de dades: LQPD 29/2021 i RGPD (UE) 2016/679 Responsable del tractament: GRUP HERACLES, S.A. - Finalitat: Oferir, prestar i facturar els nostres serveis i productes. - Legitimació: Consentiment de l’interessat. - Destinataris: Les dades no se cediran a tercers, llevat que ho exigeixi la Llei o sigui necessari per complir amb la finalitat del tractament. - Drets: Pot accedir, rectificar i suprimir dades, així com la resta de mesures que s’expliquen en la nostre Política de Privacitat i Protecció de Dades. - Més informació a la nostra Política de Privacitat i Protecció de Dades. Identificació del nostre DPD: Berta Faura - protecciodades@grupheracles.com