• Grup Heracles

    PAVELLÓ ESPORTIU DEL PAS DE LA CASA

Pavelló esportiu del Pas de la Casa
Pas de la Casa (Andorra)

CEVALLS S.A.U.

Construcció d’una edificació al Pas de la Casa (Andorra), situada a més de 2.000 m. d’alçada, on s’ubiquen cinc plantes d’aparcament cobert i una important instal·lació esportiva.

L’obra inclou treballs d’excavació i estabilització del terreny previs a la construcció de l’equipament, la construcció d’estructures de formigó armat in situ i els tancaments exteriors, així com totes les instal·lacions i acabats per a la pràctica de l’esport.

Es va fer també la urbanització de l’entorn, que inclou una passarel·la d’accés.

  • GRUP HERACLES

  • Av. Consell de la Terra 14-16
  •    AD700 Escaldes-Engordany
  •    Principat d'Andorra
  • +376 805 600

FORMULARI DE CONTACTE

Informació sobre el tractament de dades: LQPD 29/2021 i RGPD (UE) 2016/679 Responsable del tractament: GRUP HERACLES, S.A. - Finalitat: Oferir, prestar i facturar els nostres serveis i productes. - Legitimació: Consentiment de l’interessat. - Destinataris: Les dades no se cediran a tercers, llevat que ho exigeixi la Llei o sigui necessari per complir amb la finalitat del tractament. - Drets: Pot accedir, rectificar i suprimir dades, així com la resta de mesures que s’expliquen en la nostre Política de Privacitat i Protecció de Dades. - Més informació a la nostra Política de Privacitat i Protecció de Dades. Identificació del nostre DPD: Berta Faura - protecciodades@grupheracles.com