• Grup Heracles

    PLATAFORMA ESQUIABLE A SOLDEU

PLATAFORMA ESQUIABLE A SOLDEU
Soldeu (Canillo)

CEVALLS S.A.U.

Construcció en curs d’una plataforma esquiable i d’un aparcament soterrat al peu de l’estació d’esquí de Soldeu.

Els treballs consistiran en l’esbrossada del terreny amb l’aprofitament dels troncs per a la realització de murs amb gabions de fusta,  en el moviment de terres, fonamentacions i sosteniments.

S’executarà  7.000 m. de Jet Grouting fins a profunditats de 50 m., 20.000 m. de micropilots i ancoratges, i es realitzarà la preparació dels camins d’accés per transportar les bigues metàl·liques a la plataforma,que una vegada muntades arribaran a 90m. de longitud.

La futura plataforma tindrà una superfície de 10.000 m2, amb més de 4000tn d’acer estructural, i albergarà un aparcament de 600 places.

Aquesta obra ha d’estar finalitzada pels Campionats del Món d’Esquí de Soldeu, el febrer de 2019.

 

EVOLUCIÓ CONSTRUCCIÓ PLATAFORMA
  • GRUP HERACLES

  • Av. Consell de la Terra 14-16
  •    AD700 Escaldes-Engordany
  •    Principat d'Andorra
  • +376 805 600

FORMULARI DE CONTACTE

Informació sobre el tractament de dades: LQPD 29/2021 i RGPD (UE) 2016/679 Responsable del tractament: GRUP HERACLES, S.A. - Finalitat: Oferir, prestar i facturar els nostres serveis i productes. - Legitimació: Consentiment de l’interessat. - Destinataris: Les dades no se cediran a tercers, llevat que ho exigeixi la Llei o sigui necessari per complir amb la finalitat del tractament. - Drets: Pot accedir, rectificar i suprimir dades, així com la resta de mesures que s’expliquen en la nostre Política de Privacitat i Protecció de Dades. - Més informació a la nostra Política de Privacitat i Protecció de Dades. Identificació del nostre DPD: Berta Faura - protecciodades@grupheracles.com