• Grup Heracles

    PLATAFORMA CENTRAL DE COGENERACIÓ

PLATAFORMA CENTRAL DE COGENERACIÓ
Soldeu

T.P. UNITAS S.A.U.

L’obra inclou el sosteniment amb malla de 1.700 m2 de blocs rocosos i la instal·lació de 277 ml. de barreres dinàmiques per evitar la caiguda de rocs de grans dimensions a la zona de la central.

Per la construcció de la plataforma es van moure 14.000 m2 de terra i pedra, es va construir un mur de formigó armat de 1.270 m2 amb relleu imitant la pedra i sostingut amb 1.500 m de micropilots, 4.200 m d’ancoratges i 500 m de drens, quedant una plataforma de 4.000m2.

Un cop acabada l’obra, es va revegetar l’entorn amb espècies autòctones recuperades abans de l’inici de les obres i mantingudes en un viver construït al costat de l’obra.

  • GRUP HERACLES

  • Av. Consell de la Terra 14-16
  •    AD700 Escaldes-Engordany
  •    Principat d'Andorra
  • +376 805 600

FORMULARI DE CONTACTE

Informació sobre el tractament de dades: LQPD 29/2021 i RGPD (UE) 2016/679 Responsable del tractament: GRUP HERACLES, S.A. - Finalitat: Oferir, prestar i facturar els nostres serveis i productes. - Legitimació: Consentiment de l’interessat. - Destinataris: Les dades no se cediran a tercers, llevat que ho exigeixi la Llei o sigui necessari per complir amb la finalitat del tractament. - Drets: Pot accedir, rectificar i suprimir dades, així com la resta de mesures que s’expliquen en la nostre Política de Privacitat i Protecció de Dades. - Més informació a la nostra Política de Privacitat i Protecció de Dades. Identificació del nostre DPD: Berta Faura - protecciodades@grupheracles.com