• Grup Heracles

    ROTONDA TORRENT DELS HORTELLS

Rotonda Torrent dels Hortells
Sant Julià de Lòria (Andorra)

T.P. UNITAS S.A.U.

Eixample i rectificació de l’única carretera d’accés al Principat pel sud, per tenir una plataforma de quatre carrils , que inclou  la construcció de la rotonda al Torrent dels Hortells,  voravies i carrils bici a cada marge.

En el punt d’encreuament amb l’ampliació de la CG1 i sota la nova rotonda , s’ha executat un tram de galeria prefabricada per cobrir el torrent, i un caixó de formigó in situ per a la prolongació del mateix.

Realització de la substitució i reposició dels dipòsits d’emmagatzematge d’hidrocarburs a la benzinera contigua a  l’obra, i  construcció d’ un nou vial per l’accés al pàrquing del Centre Comercial.

  • GRUP HERACLES

  • Av. Consell de la Terra 14-16
  •    AD700 Escaldes-Engordany
  •    Principat d'Andorra
  • +376 805 600

FORMULARI DE CONTACTE

Informació sobre el tractament de dades: LQPD 29/2021 i RGPD (UE) 2016/679 Responsable del tractament: GRUP HERACLES, S.A. - Finalitat: Oferir, prestar i facturar els nostres serveis i productes. - Legitimació: Consentiment de l’interessat. - Destinataris: Les dades no se cediran a tercers, llevat que ho exigeixi la Llei o sigui necessari per complir amb la finalitat del tractament. - Drets: Pot accedir, rectificar i suprimir dades, així com la resta de mesures que s’expliquen en la nostre Política de Privacitat i Protecció de Dades. - Més informació a la nostra Política de Privacitat i Protecció de Dades. Identificació del nostre DPD: Berta Faura - protecciodades@grupheracles.com