• Grup Heracles

    CONSTRUCCIÓ 3 NAUS INDUSTRIALS D’ALTA QUALITAT

CONSTRUCCIÓ 3 NAUS INDUSTRIALS D’ALTA QUALITAT
Encamp (Andorra)

CEVALLS S.A.U.

Construcció de tres naus industrials d’alta qualitat situades al Prat de la Bartra d’Encamp. Un conjunt urbanístic singular.

Els treballs inclouen l’excavació de 5.000 m3 de terra, l’execució del fonament amb formigó ciclopi , forjats de formigó postenssat de grans llums i realització d’una estructura de formigó armat en la planta baixa i una de metàl.lica a les plantes superiors.  Els tancaments és realitzen amb la combinació d’aplacats de pedra granítica i panells sandwith.

El material extret de l’excavació s’ha reutilitzat per a la restauració ambiental de les predreres i per a la fabricació d’àrids.

Obra realitzada amb U.T.E

  • GRUP HERACLES

  • Av. Consell de la Terra 14-16
  •    AD700 Escaldes-Engordany
  •    Principat d'Andorra
  • +376 805 600

FORMULARI DE CONTACTE

Informació sobre el tractament de dades: LQPD 29/2021 i RGPD (UE) 2016/679 Responsable del tractament: GRUP HERACLES, S.A. - Finalitat: Oferir, prestar i facturar els nostres serveis i productes. - Legitimació: Consentiment de l’interessat. - Destinataris: Les dades no se cediran a tercers, llevat que ho exigeixi la Llei o sigui necessari per complir amb la finalitat del tractament. - Drets: Pot accedir, rectificar i suprimir dades, així com la resta de mesures que s’expliquen en la nostre Política de Privacitat i Protecció de Dades. - Més informació a la nostra Política de Privacitat i Protecció de Dades. Identificació del nostre DPD: Berta Faura - protecciodades@grupheracles.com