• Grup Heracles

    EDIFICI GUARDA ESQUÍS RIBA ESCORXADA

EDIFICI GUARDA ESQUÍS RIBA ESCORXADA
El Tarter (Canillo)

CEVALLS S.A.U.

Per  respondre a una demanda creixent de confort i qualitat, s’ha realitzat la construcció d’un edifici guarda esquís  d’una sola planta i semi soterrat a l’estació d’esquí Grand Valira a Soldeu – El Tarter.

L’obra inclou el desmunt i l’enderroc dels elements existents, excavacions i replens.

L’edifici consta d’una estructura amb lloses, pilars i murs de formigó armat i d’un sostre amb cassetons reticulars. Tancaments de vidre  tipus mur cortina, guixetes ventilades i  coberta superior enjardinada a ras de l’esplanada existent.

  • GRUP HERACLES

  • Av. Consell de la Terra 14-16
  •    AD700 Escaldes-Engordany
  •    Principat d'Andorra
  • +376 805 600

FORMULARI DE CONTACTE

Informació sobre el tractament de dades: LQPD 29/2021 i RGPD (UE) 2016/679 Responsable del tractament: GRUP HERACLES, S.A. - Finalitat: Oferir, prestar i facturar els nostres serveis i productes. - Legitimació: Consentiment de l’interessat. - Destinataris: Les dades no se cediran a tercers, llevat que ho exigeixi la Llei o sigui necessari per complir amb la finalitat del tractament. - Drets: Pot accedir, rectificar i suprimir dades, així com la resta de mesures que s’expliquen en la nostre Política de Privacitat i Protecció de Dades. - Més informació a la nostra Política de Privacitat i Protecció de Dades. Identificació del nostre DPD: Berta Faura - protecciodades@grupheracles.com