• Grup Heracles

    CONSTRUCCIÓ EDIFICI DE SERVEIS AL COLL DE LA BOTELLA

CONSTRUCCIÓ EDIFICI DE SERVEIS AL COLL DE LA BOTELLA
La Massana (Andorra)

CEVALLS S.A.U.

Execució d’un edifici de serveis que consisteix en la construcció d’un restaurant espectacular completament equipat a nivell d’instal.lacions i amb acabats d’alta muntanya.

L’obra inclou una planta semisoterrada de 1.200m2 destinada als serveis generals (cuina, sales tècniques, lavabos i aparcament de màquines trepitja neus) i una planta superior per al restaurant.

Estructura i tancaments de fusta laminada i vidre en nivells superiors. Coberta de pissarra i murs revestits de pedra per quedar integrat en el paisatge. Edifici energèticament eficient.

Obra realitzada amb U.T.E.

  • GRUP HERACLES

  • Av. Consell de la Terra 14-16
  •    AD700 Escaldes-Engordany
  •    Principat d'Andorra
  • +376 805 600

FORMULARI DE CONTACTE

Informació sobre el tractament de dades: LQPD 29/2021 i RGPD (UE) 2016/679 Responsable del tractament: GRUP HERACLES, S.A. - Finalitat: Oferir, prestar i facturar els nostres serveis i productes. - Legitimació: Consentiment de l’interessat. - Destinataris: Les dades no se cediran a tercers, llevat que ho exigeixi la Llei o sigui necessari per complir amb la finalitat del tractament. - Drets: Pot accedir, rectificar i suprimir dades, així com la resta de mesures que s’expliquen en la nostre Política de Privacitat i Protecció de Dades. - Més informació a la nostra Política de Privacitat i Protecció de Dades. Identificació del nostre DPD: Berta Faura - protecciodades@grupheracles.com