• Grup Heracles

    REMODELACIÓ CENTRAL DE NEU PETAVIT

REMODELACIÓ CENTRAL DE NEU PETAVIT
Grau Roig (Encamp)

CEVALLS S.A.U.

La remodelació de l’edificació existent a la Central de neu de Petavit, contempla els treballs de demolició de l’antic recinte i la nova construcció d’un edifici que disposa d’una planta subterrània per  dipòsits d’aigua i sala de bombes, una planta baixa per estació transformadora, tallers, sala de compressors i vestidors, i un altell amb despatxos i menjador.

L’edifici s’executa amb estructures metàl.liques i de fusta, tancaments exteriors prefabricats revestits amb pedra i coberta amb panells prefabricats. Materials pioners en la construcció d’aquest tipus a Andorra.

La durada de l’obra va ser  de 7 mesos, assolint  el repte de poder tenir en funcionament el sistema de creació de neu artificial per a la temporada d’esquí 2017-2018.

  • GRUP HERACLES

  • Av. Consell de la Terra 14-16
  •    AD700 Escaldes-Engordany
  •    Principat d'Andorra
  • +376 805 600

FORMULARI DE CONTACTE

Informació sobre el tractament de dades: LQPD 29/2021 i RGPD (UE) 2016/679 Responsable del tractament: GRUP HERACLES, S.A. - Finalitat: Oferir, prestar i facturar els nostres serveis i productes. - Legitimació: Consentiment de l’interessat. - Destinataris: Les dades no se cediran a tercers, llevat que ho exigeixi la Llei o sigui necessari per complir amb la finalitat del tractament. - Drets: Pot accedir, rectificar i suprimir dades, així com la resta de mesures que s’expliquen en la nostre Política de Privacitat i Protecció de Dades. - Més informació a la nostra Política de Privacitat i Protecció de Dades. Identificació del nostre DPD: Berta Faura - protecciodades@grupheracles.com